Машина за перење BEKO WTV 7522XCW • MILD
, ,

Машина за перење BEKO WTV 7522XCW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007653

Машина за перење

Prosmart инвертер мотор
AquaWave барабан
AquaFusion технологија
Полнење:фронтално
Енергетска класа:A+++
Капацитет:7kg
Вртежи:1000 врт./min
Програми:15
Дигитален дисплеј
Child Lock
Одложен почеток од 0-19h
Потрошувачка на вода годишно:9899L

20.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за перење

Prosmart инвертер мотор
AquaWave барабан
AquaFusion технологија
Полнење:фронтално
Енергетска класа:A+++
Капацитет:7kg
Вртежи:1000 врт./min
Програми:15
Дигитален дисплеј
Child Lock
Одложен почеток од 0-19h
Потрошувачка на вода годишно:9899L