, ,

Машина за перење BEKO B5WF U78415 WB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016477

Модел BEKO B5WF U78415 WB
Вид на апарат Самостојна машина за перење
Начин на полнење Фронтална
Енергетска класа А (нова)
Капацитет за перење 8 кг
Брзина на центрифугирање До 1400 вртежи во минута
Центрифуга за ниво на бучава: 72 dB(A)
Мотор со инвертер ProSmart инвертер мотор
Поврзување Тип на поврзување HomeWhiz® Bluetooth

Програма за перење број 15

31.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Модел BEKO B5WF U78415 WB
Вид на апарат Самостојна машина за перење
Начин на полнење Фронтална
Енергетска класа А (нова)
Капацитет за перење 8 кг
Брзина на центрифугирање До 1400 вртежи во минута
Центрифуга за ниво на бучава: 72 dB(A)
Мотор со инвертер ProSmart инвертер мотор
Поврзување Тип на поврзување HomeWhiz® Bluetooth

Програма за перење број 15