Машина за перење BEKO B3 WFU 79415 • MILD
, ,

Машина за перење BEKO B3 WFU 79415

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016480

Машина за перење
ProSmart™ Inverter мотор
Полнење:фронтално
Енергетска класа:А
Капацитет:9kg
Вртежи:1400 врт./min

28.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за перење
ProSmart™ Inverter мотор
Полнење:фронтално
Енергетска класа:А
Капацитет:9kg
Вртежи:1400 врт./min
Програми:15
OptiSense®
Aquawave®
StainExpert™
SteamTherapy®
Fast+™ функција
Функција AntiCrease+®
Технологија со пареа
Автоматско прилагодување количина на вода
Заштита од прелевање
Дигитален дисплеј
Конекција HomeWhiz®: Bluetooth
Ниво на бучава:75dB
Димензии:84x60x58cm