МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА BEKO WUE8726XST • MILD
, ,

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА BEKO WUE8726XST

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016133

Машина за перење
Инвертер мотор
Полнење:фронтално
Дигитален дисплеј
SteamCure ™
Hygiene+
Aquawave®
AquaFusion
Енергетска класа:A
Капацитет:8kg
Вртежи:1200 врт./min
Програми:15
AntiCrease+
Fast+
Потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси):47kWh
Потрошувачка на вода (циклус):46L
Одложен старт: 0-19h
Ниво на бучава: A

24.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за перење
Инвертер мотор
Полнење:фронтално
Дигитален дисплеј
SteamCure ™
Hygiene+
Aquawave®
AquaFusion
Енергетска класа:A
Капацитет:8kg
Вртежи:1200 врт./min
Програми:15
AntiCrease+
Fast+
Потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси):47kWh
Потрошувачка на вода (циклус):46L
Одложен старт: 0-19h
Ниво на бучава: A