Лепач на кеси GORENJE VS 120W • MILD
, ,

Лепач на кеси GORENJE VS 120W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93357

Лепач на кеси · VS120W
Моќност: 120 W, Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar, Должина на приклучниот кабел: 300 mm

4.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Лепач на кеси · VS120W
Моќност: 120 W, Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar, Должина на приклучниот кабел: 300 mm

Врвно зачувување на храната
Правосмукалката од Gorenje е совршен кујнски додаток со својот стилски дизајн и лесна употреба. Достапно е за зачувување на разновидна храна – од пакување претходно зготвени оброци до складирање на риба и месо без мирис.
Денешните вакуми не се гломазни како што беа во минатото. Вакуумските заптивки од Gorenje доаѓаат во компактна големина со елегантен и атрактивен дизајн. Тие нема да заземат премногу простор на вашиот шалтер. Тие имаат и преграда за складирање на кабел за да не мора да се грижите за заплетканите кабли.
Сега можете да ја складирате вашата храна со притискање на копче. Без оглед на тоа дали сакате да биде само запечатен или вакумиран, машината ќе го направи тоа наместо вас. Само ставете ја храната во вреќа за вшмукување и притиснете за запечатување или вакумирање. Последната опција ќе го вшмукува воздухот од околу храната и штом ќе се исклучи показното светло за вакуумско заптивка, процесот на термичко запечатување ќе заврши. Откако кесата е херметички затворена, храната е заштитена од загадувачи.
Од свежа до маринирана храна

Обезбедува запечатување или сува или течна храна. Запечатените вреќички со правосмукалка го спречуваат губењето на сокот и аромата. Храната е совршена и за сос-виде готвење.
Целосно според вашите потреби

Сега можете да ја складирате вашата храна со притискање на копче. Без оглед на тоа дали сакате да биде само запечатен или вакумиран, машината ќе го направи тоа наместо вас. Само ставете ја храната во вреќа за вшмукување и притиснете за запечатување или вакумирање. Последната опција ќе го вшмукува воздухот од околу храната и штом ќе се исклучи показното светло за вакуумско заптивка, процесот на термичко запечатување ќе заврши. Откако кесата е херметички затворена, храната е заштитена од загадувачи.
Подобрете ги вашите организациски вештини

Правосмукалката од Горење може да се користи и за непрехранбени производи. Тој е одличен организатор и идеален за хидроизолација на комплетите за итни случаи за активности на отворено.

Шифра: 93357 Категорија: , ,