Кујнска вага GORENJE KT10 ORAB • MILD
, , ,

Кујнска вага GORENJE KT10 ORAB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93566

Кујнска вага · KT10ORAB
Материјал на површината на вагата: Стакло

1.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Едноставно мерење
Оваа практична функција осигурува дека мерењето е точно, враќајќи ја вагата на нула откако ќе ставите празен сад на неа за да ги измерите состојките. Со функцијата тара можете да ги измерите сите состојки во еден сад.
До 10 кг
Површината на калено стакло е идеална за мерење на тежината на овошје, зеленчук, месо и друга храна со тежина до 10 kg. LED екранот овозможува јасно и брзо читање. Едноставно исчистете ја површината со сува или малку влажна крпа.

Управување
Тип на екран
Електронска контрола со LED екран
Управување
На допир – допир