Косилка за трева MAXPULS 1000w MP LM 017 порток.-009993 • MILD
,

Косилка за трева MAXPULS 1000w MP LM 017 порток.-009993

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011114

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1000W
Вртежи: 3.450/min
Дијаметар на косење: 320mm
Висина на сечило: 25/40/55mm
Капацитет на корпа: 35l
Индукциски мотор

3.799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1000W
Вртежи: 3.450/min
Дијаметар на косење: 320mm
Висина на сечило: 25/40/55mm
Капацитет на корпа: 35l
Индукциски мотор

Шифра: 1011114 Категорија: ,