Косилка електрична MAXPULS premium1400w MP LM23-007393 • MILD
,

Косилка електрична MAXPULS premium1400w MP LM23-007393

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011117

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1400W
Дијаметар на сечило: 340mm
Висина на сечење: 25/35/45/55/65mm
Капацитет на корпа: 35l
Тежина: 12.09kg
Заштита: IPX4
Вибрации: 30m/s2
Гаранција: 6 месеци

6.799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1400W
Дијаметар на сечило: 340mm
Висина на сечење: 25/35/45/55/65mm
Капацитет на корпа: 35l
Тежина: 12.09kg
Заштита: IPX4
Вибрации: 30m/s2
Гаранција: 6 месеци

Шифра: 1011117 Категорија: ,