Комбиниран фрижидер FUEGO FGTF 165 W • MILD
, ,

Комбиниран фрижидер FUEGO FGTF 165 W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015734

Комбиниран фрижидер
Енергетска класа:A
Нето капацитет:252L
Капацитет на фрижидерот:199L
Капацитет на замрзнувачот:53L
Потрошувачка на енергија годишно:296kWh
Автономија:2.5 kg/24h
Ниво на бучава:42dB
Димензии:166x55x58cm

13.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер
Енергетска класа:A
Нето капацитет:252L
Капацитет на фрижидерот:199L
Капацитет на замрзнувачот:53L
Потрошувачка на енергија годишно:296kWh
Автономија:2.5 kg/24h
Ниво на бучава:42dB
Димензии:166x55x58cm