Комбиниран фрижидер FUEGO FGBF 185 XH • MILD
, ,

Комбиниран фрижидер FUEGO FGBF 185 XH

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015810

Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:312L
Ниво на бучава:42dB
Димензии:185x60x60cm

18.999,00 ден

На Залиха!

Комбиниран фрижидер
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:312L
Капацитет на фрижидерот:223L
Капацитет на замрзнувачот:89L
Капацитет на замрзнување:4,0kg/24h
Потрошувачка на енергија годишно:350kWh
Ниво на бучава:42dB
Димензии:185x60x60cm