Комбиниран фрижидер BEKO RDSA 280 K 40SN • MILD
, ,

Комбиниран фрижидер BEKO RDSA 280 K 40SN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017514
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:250L
 • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:160.6 x 54 x 57.4cm

23.499,00 ден

На Залиха!

Спореди
 • Комбиниран фрижидер
 • MinFrost®
 • Led осветлување
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:250L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:235kWh
 • Автономија: 13 часа
 • Реверзибилна врата
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:160.6 x 54 x 57.4cm