Комбиниран фрижидер BEKO RCSA 366 K40 DSN • MILD
, ,

Комбиниран фрижидер BEKO RCSA 366 K40 DSN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012002

SlimTank – диспанзер за вода
Енергетска класа:Е
Нето капацитет:343L
Ниво на бучава:38dB
Димензии:185.2×59.5x67cm

27.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер
LED осветлување
MinFrost®
SlimTank – диспанзер за вода
Енергетска класа:Е
Нето капацитет:343L
Капацитет на фрижидерот:223L
Капацитет на замрзнувачот:120L
Капацитет на замрзнување:5.5kg/24h
Автономија:18h
Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
Потрошувачка на енергија годишно:243kWh
Ниво на бучава:38dB
Димензии:185.2×59.5x67cm