Клима VIVAX COOL ACP-12CH35AEHI+R32 GRAY MIRROR • MILD
, ,

Клима VIVAX COOL ACP-12CH35AEHI+R32 GRAY MIRROR

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015650

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
SEER/SCOP: 8.5/4.6
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ – ЛАДЕЊЕ: 4308.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ – ГРЕЕЊЕ: 4396.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ – ЛАДЕЊЕ:900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ – ГРЕЕЊЕ:950 W

41.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
SEER/SCOP: 8.5/4.6
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ – ЛАДЕЊЕ: 4308.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ – ГРЕЕЊЕ: 4396.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ – ЛАДЕЊЕ:900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ – ГРЕЕЊЕ:950 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 700/515/425 m³/h
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -25 ℃ / +50 ℃
НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:765 X 303 X 555 mm
ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 920 x 321 x 211 mm
ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:1 1.30 kg
НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.40 kg
БУЧАВА: 40/32,5/21,5 (dB(A)
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
Филтер за прашина, био филтер
ГАРАНЦИЈА:5 години

Шифра: 1015650 Категорија: , ,