Клима TESLA 1200 BTU WIFI-TT34TP21W • MILD
, ,

Клима TESLA 1200 BTU WIFI-TT34TP21W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015739

Енергетска класа A++/A+
Капацитет (Btu) 12000
Тип на фреон R32
Ниво на бучава 29 dB
Номинален капацитет на ладење (KW) 3.4
Номинален капацитет на греење (KW) 3.42
SEER 6.1
SCOP 4
Годишна потрошувачка – ладење (kWh/a) 195
Годишна потрошувачка – ладење (kWh/a) 840

21.999,00 ден

На Залиха!

СМАРТ СЕНЗОР
Сензорот во далечинскиот управувач ја мери температурата и го активира автоматското поставување програма на клима уредот. Паметен начин за одржување на оптимална собна температура!
АНТИ-ФУНГИ
По завршувањето на ладењето или дехидрификација,клима уредот ја активира функцијата Anti-Fungus.Го спречува појавувањето на габите и ширењето на штетни бактерии,а истовремено одржува здрава и пријатна околина.
АВТОМАТСКО ЧИСТЕЊЕ
За време на ладењето,кондензираната вода собира прашина од перките на вентилаторот ; Внатрешната единица потоа се загрева и суши додека на крајот вентилаторот ја отстранува преостанатата влага, одржувајќи ја сува средината и спречувајќи развој на бактерии.
АВТО-ДИЈАГНОСТИКА
Клима уредот следи неправилности во работата и автоматски идентификува неисправни делови. Дисплејот го покажува кодот за грешка, со што одржувањето е поефикасно и економочно.
НЕРЃОСУВАЧКА КУТИЈА
Галванизиран челик и шест слоја на антикорозивна обвивка ја прават надворешната едниница на клима уредот да изгледа како нова,дури и по подолга изложеност на сончева светлина и дожд.
ТУРБО РЕЖИМ
Турбо функцијата активира брзо ладење или затоплување со зголемување на проток на воздух, со цел да се достигне посакуваната температура во најкус можен рок.
ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
Лесно активирајте ги сите функции со едноставен далечински управувач со дигитален дисплеј,за директен увид во поставките,активните програми и промените.
СКРИЕН ЛЕД ДИСПЛЕЈ
Дисплејот на уредот е вешто скриен во внатрешноста на панелот овозможувајќи лесен пристап, а не ја нарушува естетиката на уредот што оди добро со секој дизајн на ентериер.

WIFI ФУНКЦИЈА
Благодарение на опцијата WiFi, можете да го контролирате вашиот клима уред со помош на мобилен телефон или други паметни уреди. Нема потреба насекаде да го носите далечинскиот управувач со вас!
КОМПЛЕТНА КОНВЕРЗИЈА НА DC ФРЕКВНЦИЈА
Напреден едносмерен контролен систем ја одржува брзината на моторот и го подесува протокот на гас во склад со промните во околината.Ова овозможува максимална економочност и ефикасност во работењето.
R410A I R32 ГАС
Еколошки гасови кои ги намалуваат негативните ефекти врз атмосферата, ја штитат околината и истовремено ја одржуваат стабилноста во работењето.

Шифра: 1015739 Категорија: , ,