Клима SAMSUNG AR12 TXHQASI NEU/XEU • MILD
, ,

Клима SAMSUNG AR12 TXHQASI NEU/XEU

Достапност:

Продадено


Шифра: 1007093

Инверетер клима уред
Капацитет на ладење:3,52kW
Капацитет на греење:3.81kW

34.999,00 ден

Продадено

Спореди

Инверетер клима уред
Капацитет на ладење:3,52kW
Капацитет на греење:3.81kW
Фреон:R32 еколошки фреон
SEER 6.1; EER 2.9
COP 3.5
Енергетска класа: ладење A++; греење:A
HD filter, антиалергиска заштита
Работна температура: ладење -10c/+46c; греење -15c/+24c
Oдвлажнување, тајмер
Антикорозивна заштита на кондензаторот

Шифра: 1007093 Категорија: , ,