, ,

Клима MIDEA FOREST WIFI SMART KIT MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX330-18HFN8-QRD0GW-76623

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016445

Midea FOREST WIFI SMART KIT серија MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX330-18HFN8-QRD0GW
DC ИНВЕРТЕР Клима уред
18000BTU
5300W на ладење
5600W на греење
Скриен Дисплеј
R32 Гас
GMCC TOSHIBA компресор
Греење до минус 15 степени

43.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Midea FOREST WIFI SMART KIT серија MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX330-18HFN8-QRD0GW
DC ИНВЕРТЕР Клима уред
18000BTU
5300W на ладење
5600W на греење
Скриен Дисплеј
R32 Гас
GMCC TOSHIBA компресор
Греење до минус 15 степени
Работна температура -15 до +50 степени
SEER (Ладење) 6.7
SCOP (Греење просек) 4.1
Авто рестарт функција
Тајмер
Меморија на позицијата на отворот за дување
Смарт дијагностика + детекција на течење гас
Турбо мод
A++ на ладење
А+ на греење
Идеална за простории до 45м2
Бучност на внатрешна единица 55 дб
Бучност на надворешна единица 63дб
Проток на воздух внатрешна единица 840/680/540
Тежина внатрешна единица 10.5 кг
Тежина надворешна единица 35.1 кг
Димензии внатрешна единица 302x957x213 мм
Димензии надоврешна единица 554x800x333мм

Шифра: 1016445 Категорија: , ,