Клима HOOBART HBTC12INV-WMSE2 • MILD
-20%
, ,

Клима HOOBART HBTC12INV-WMSE2

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015729

Инвертер клима уред
Капацитет ладење/греење: 3.5kW(1000~3870) 3.52kW(1000~3950)
Енергетска класа на ладење:А++
Енергетска класа на греење:А+

19.999,00 ден 24.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Инвертер клима уред
Капацитет ладење/греење: 3.5kW(1000~3870) 3.52kW(1000~3950)
Енергетска класа на ладење:А++
Енергетска класа на греење:А+
Циркулација на воздух 550m3/h
SEER: 6.5 SCOP: 4, COP:3.5
Ниво на бучава
внатрешна:22~40dB
надворешна:50dB
Надворешна работна температура:
ладење:0-53/греење:-20-30
Внатрешна работна температура:
ладење:17-32/грење:0-30
R32 еколошки фреон
Греач на кондензатор
Вклучен кит за монтажа

Шифра: 1015729 Категорија: , ,