, ,

Клима FUEGO FGTC12INV-WIFI-WMSE3

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017139

Капацитет ладење/греење: 3.5kW
Енергетска класа на ладење:А++
Енергетска класа на греење:А+
SEER: 6.1 SCOP: 4.0 Вграден Wi-Fi
Грејач на кондензатор, кит за монтажа

28.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Инвертер клима уред

Wifi подршка
Капацитет ладење/греење: 3400(1000~3770) / 3420(1000~3810)
Енергетска класа на ладење:А++
Енергетска класа на греење:А+
Циркулација на воздух 550m3/h
SEER: 6.1 SCOP: 4.0
Ниво на бучава
внатрешна:32~50dB
надворешна:60dB
Надворешна работна температура:
ладење:-15-53/греење:-20-30
Внатрешна работна температура:
ладење:17-32/грење:0-30
R32 еколошки фреон
Вграден Wi-Fi
Грејач на кондензатор
Вклучен кит за монтажа

Шифра: 1017139 Категорија: , ,