Клима BEKO BBFDA 180/BBFDA 181 • MILD
-17%
, ,

Клима BEKO BBFDA 180/BBFDA 181

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011991

Работна температура греење:од -7 до +24
Работна температура ладење:од 18 до +48
Ниво на бучење:30/44.5/58.5 dB
Вклучен кит за монтажа
R410A фреон

28.999,00 ден 34.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

On-Off Сплит клима уред
Моќност:5275W – 18000 btu
Енергетска класа на ладење:А
Енергетска класа на греење:А
LED дисплеј
Sleep mode
Автоматско прилагодување на воздухот
Контрола на температурата, турбо
Тајмер
Филтер со висока густина
Филтер за активен јаглен
Филтер за ладен катализатор
ZoneFollow + Self Clean + GoldGuard
Работна температура греење:од -7 до +24
Работна температура ладење:од 18 до +48
Ниво на бучење:30/44.5/58.5 dB
Вклучен кит за монтажа
R410A фреон