, ,

Клима уред Midea FOREST WIFI SMART KIT серија MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN8-QRD0GW KIT

Достапност:

Продадено


Шифра: 1015937

Midea FOREST WIFI SMART KIT серија MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW/MOX133-12HFN8-QRD0GW KIT
со вклучен КИТ за монтажа
Вклучен WiFi стик
DC ИНВЕРТЕР Клима уред
12000BTU
3500W на ладење
3800W на греење
Скриен Дисплеј
R32 Гас
GMCC TOSHIBA компресор
Греење до минус 15 степени
Работна температура -15 до +50 степени
SEER (Ладење) 6.1
SCOP (Греење просек) 4.0

26.999,00 ден

Продадено

Спореди

Midea FOREST WIFI SMART KIT серија MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW/MOX133-12HFN8-QRD0GW KIT
со вклучен КИТ за монтажа
Вклучен WiFi стик
DC ИНВЕРТЕР Клима уред
12000BTU
3500W на ладење
3800W на греење
Скриен Дисплеј
R32 Гас
GMCC TOSHIBA компресор
Греење до минус 15 степени
Работна температура -15 до +50 степени
SEER (Ладење) 6.1
SCOP (Греење просек) 4.0
Авто рестарт функција
Тајмер
Меморија на позицијата на отворот за дување
Смарт дијагностика + детекција на течење гас
Турбо мод
A++ на ладење
А+ на греење
Идеална за простории до 30м2
Бучност на внатрешна единица 52 дб
Бучност на надворешна единица 61дб
Проток на воздух внатрешна единица 540/430/314
Тежина внатрешна единица 7.6 кг
Тежина надворешна единица 22.8 кг
Димензии внатрешна единица 285x805x194 мм
Димензии надоврешна единица 495x720x270 мм

Шифра: 1015937 Категорија: , ,