Клима уред MIDEA EXTREME LITE NORDIC SMART, MSAGBU-12NRDN8-QRD0GW/MOX133-12HFN8-QRD0GW+KIT,DC • MILD
, ,

Клима уред MIDEA EXTREME LITE NORDIC SMART, MSAGBU-12NRDN8-QRD0GW/MOX133-12HFN8-QRD0GW+KIT,DC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015071

Midea Extreme Lite Nordic SMART
MSAGBU-12HRDN8-QRD0GW/MOX133-12HFN8-QRD0GW + KIT
DC ИНВЕРТЕР Клима уред
12000BTU FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
ВКЛУЧЕН КИТ ЗА МОНТАЖА
12000BTU
3800W на ладење
3700W на греење
Скриен Дисплеј
WiFi ВГРАДЕН
R32 Гас
GMCC TOSHIBA компресор
Греење до минус 25 степени
Работна температура -25 до +50 степени

32.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Midea Extreme Lite Nordic SMART
MSAGBU-12HRDN8-QRD0GW/MOX133-12HFN8-QRD0GW + KIT
DC ИНВЕРТЕР Клима уред
12000BTU FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
ВКЛУЧЕН КИТ ЗА МОНТАЖА
12000BTU
3800W на ладење
3700W на греење
Скриен Дисплеј
WiFi ВГРАДЕН
R32 Гас
GMCC TOSHIBA компресор
Греење до минус 25 степени
Работна температура -25 до +50 степени
SEER (Ладење) 6.1
EER 2.84W/W
SCOP (Греење просек) 4.0
COP 3.74W/W
Авто рестарт функција
Тајмер
Меморија на позицијата на отворот за дување
Смарт дијагностика + детекција на течење гас
Турбо мод
A++ на ладење
А+ на греење
Идеална за простории до 30м2
Бучност на внатрешна единица 37.5dB
Бучност на надворешна единица 64dB
Капацитет на одвлажнување 1.58kg/h
Проток на воздух внатрешна единица 575/493/454
Димензии внатрешна единица 835x208x295 мм
Димензии надворешна единица 720x270x495 мм

Шифра: 1015071 Категорија: , ,