Кафемат ST NCM-100 • MILD
, , , ,

Кафемат ST NCM-100

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92123

ST NCM-100W White
Superior Technology
Миксер за матење нес кафе со подножје
Бела боја
2 брзини
450мл сад
100W
Ултра тивка работа

1.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST NCM-100W White
Superior Technology
Миксер за матење нес кафе со подножје
Бела боја
2 брзини
450мл сад
100W
Ултра тивка работа