Кафемат MUHLER MCM 1583-40 • MILD
, ,

Кафемат MUHLER MCM 1583-40

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017827

Апарат за еспресо кафе MUHLER MCM-1583

Технички податоци:

 • Јачина на грејач – 925 W
 • Пумпа со притисок 15 bar
 • Подвижен резервоар за вода 1.8 литри
 • Двоен метален филтер за совршена арома, вкус и кајмак на кафето, подвижна млазница за пареа за капучино или други топли напитоци
 • Индикатори за подготвеност на пумпата и за пареа со сигурна заштита од прегревање и заштита од висок притисок, подвижен држач за собирање капки
 • Додатоци: рачка со држач за филтер,двоен филтер за мелено кафе и мерна лажица

 

MUHLER logo

1 година гаранција

5.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Апарат за еспресо кафе MUHLER MCM-1583

Технички податоци:

 • Јачина на грејач – 925 W
 • Пумпа со притисок 15 bar
 • Подвижен резервоар за вода 1.8 литри
 • Двоен метален филтер за совршена арома, вкус и кајмак на кафето, подвижна млазница за пареа за капучино или други топли напитоци
 • Индикатори за подготвеност на пумпата и за пареа со сигурна заштита од прегревање и заштита од висок притисок, подвижен држач за собирање капки
 • Додатоци: рачка со држач за филтер,двоен филтер за мелено кафе и мерна лажица

 

MUHLER logo

1 година гаранција

Шифра: 1017827 Категорија: , ,