Кафемат Krups EA 870810 • MILD
, ,

Кафемат Krups EA 870810

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017832
 • Технологија Quattro Force
 • Моќност: 1450W Притисок: 15 bar
 • Волумен на резервоарот за вода: 3л
 • Подгответе два пијалоци одеднаш
 • Рачна подготовка на млечна пена

31.999,00 ден

На Залиха!

Спореди
 • Апарат за Еспресо
 • INTUITION ESSENTIAL
 • Технологија Quattro Force
 • Моќност: 1450W
 • Притисок: 15 bar
 • Волумен на резервоарот за вода: 3л
 • Автоматски
 • Автоматски го контролира нивото на водата и јачината на кафето
 • Интуитивни светлосни индикатори кои ве водат чекор по чекор кога правите кафе
 • Рачна подготовка на млечна пена
 • Способност за зачувување на рецепти во меморијата на уредот
 • Ве информира за потребата од одржување
 • Подгответе два пијалоци одеднаш
 • Компактен дизајн
 • Лесно одржување
 • Систем за чистење: автоматско со помош на таблети
 • Екран во боја
Шифра: 1017832 Категорија: , ,