Калорифер вертикален DYNAMIC • MILD
, ,

Калорифер вертикален DYNAMIC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006128

Бренд: Dynamic
Волти: 220-240V
Подесувачки термостат
Фреквенција: 50-60Hz
Заштита од прегревање
Моќност: 2000W
Подесувачки вентилатор

1.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Бренд: Dynamic
Волти: 220-240V
Подесувачки термостат
Фреквенција: 50-60Hz
Заштита од прегревање
Моќност: 2000W
Подесувачки вентилатор

Шифра: 1006128 Категорија: , ,