Кабел MANHATTAN High Speed HDMI, Ethernet 323192 • MILD
, ,

Кабел MANHATTAN High Speed HDMI, Ethernet 323192

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007232

HDMI кабел за пренос на аудио и видео
Должина: 4,5m

249,00 ден

На Залиха!

Спореди