Кабел HDMI 5М v1.4 high speed • MILD
, ,

Кабел HDMI 5М v1.4 high speed

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93666

HDMI кабел за пренос на аудио и видео
Должина: 5m
Верзија на HDMI: 1.4 (поголема брзина во прток на податоци)

299,00 ден

На Залиха!

Спореди