Вградена плотна TESLA HI6400MB • MILD
, ,

Вградена плотна TESLA HI6400MB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93085

Вкупна моќност 7000W
Напојување 220-240 V
Нето димензии (W × D × H) mm 590 × 520 × 60
Црна боја
5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

13.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

ТЕСЛА- HI6400MB

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
ИНДУКЦИСКА ПЛОЧА

Грејни зони 4

Ширина (mm) 590

Управување Сензор

Ниво на сила 9

Вкупна сила 7000 W

Тајмер 99

Безбедност Автоматско исклучување; Показател за преостаната топлина; Child Lock-Заштита за деца

Боја Црно стакло со брусени рабови

Димензии 590 x 520 x 60

Останато Schott Ceran стакло, брусени рабони