Инвертер клима уред FUEGO FGTC18INV-WMSE2, 5.1/5.2KW, A++/A+ • MILD
, ,

Инвертер клима уред FUEGO FGTC18INV-WMSE2, 5.1/5.2KW, A++/A+

Достапност:

Продадено


Шифра: 1015311

Капацитет ладење/греење: 5.13kW
Енергетска класа на ладење:А++
Енергетска класа на греење:А+
SEER: 6.3 SCOP: 4 COP:3.7
Раб. темп:-20 ~+53

34.999,00 ден

Продадено

Спореди

нвертер клима уред
Капацитет ладење/греење: 5.13kW(1250-5920) 5.23kW(1350-6280)
Енергетска класа на ладење:А++
Енергетска класа на греење:А+
Циркулација на воздух 800m3/h
Ниво на бучава
внатрешна:22~40dB
надворешна:50dB
Надворешна работна температура:
ладење:0-53/греење:-20-30
ладење:-15-50/греење:20-30
Внатрешна работна температура:
ладење:17-32/грење:0-30
R32 еколошки фреон
SEER: 6.3 SCOP: 4 COP:3.7
SANYO (Panasonic) компресор
Вклучен кит за монтажа

Шифра: 1015311 Категорија: , ,