Звучници KFC-1753RG • MILD
, ,

Звучници KFC-1753RG

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011988

Големина на ставката: 17 cm (6 3/4 инчи)
Име на моделот: KFC-1753RG
Импеданса: 4
Аудио чувствителност: 86
Опсег на фреквенција (Hz): 70Gc-21KGc
Посебни карактеристики: KFC-1753RG
310w

86 dB

4 оми

17 см (6 3/4 инчи)

(ком.:2 Кол.) коаксијален тринасочен

3.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Големина на ставката: 17 cm (6 3/4 инчи)
Име на моделот: KFC-1753RG
Импеданса: 4
Аудио чувствителност: 86
Опсег на фреквенција (Hz): 70Gc-21KGc
Посебни карактеристики: KFC-1753RG
310w

86 dB

4 оми

17 см (6 3/4 инчи)

(ком.:2 Кол.) коаксијален тринасочен