Звучник KENWOOD KFC- E6965 • MILD
, ,

Звучник KENWOOD KFC- E6965

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014657

KFC-E6965
6″x9″ 3-насочен систем на звучници.
Систем за звучници со 3 насоки
6″x9″ П.П. конус
50мм високотонец и 12мм супер високотонец
Врвна влезна моќност од 400 W

3.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

KFC-E6965
6″x9″ 3-насочен систем на звучници.
Систем за звучници со 3 насоки
6″x9″ П.П. конус
50мм високотонец и 12мм супер високотонец
Врвна влезна моќност од 400 W