Звучник караоке PMG 255 20W • MILD
,

Звучник караоке PMG 255 20W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003791

Колична моќност 20W
Bluetooth 5.0
USB и уредот за читање картон меморија
батерија 2400 mAh: 7-8 часа

3.999,00 ден

На Залиха!