Замрзнувач BEKO CF 200 WN • MILD
, ,

Замрзнувач BEKO CF 200 WN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016901

Хоризонтален замрзнувач

Енергетска класа:F
Нето капацитет:200L
Капацитет на замрзнување:10kg/24h
Автономија без електрична енергија:24h
Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
Потрошувачка на енергија годишно:288kWh
Максимална амбиентална температура: 38 ° С
Минимална амбиентална температура: 10°C
Ниво на бучава:40 dBA
Димензии:84.5×90.5×54.5cm

15.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Хоризонтален замрзнувач

Енергетска класа:F
Нето капацитет:200L
Капацитет на замрзнување:10kg/24h
Автономија без електрична енергија:24h
Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
Потрошувачка на енергија годишно:288kWh
Максимална амбиентална температура: 38 ° С
Минимална амбиентална температура: 10°C
Ниво на бучава:40 dBA
Димензии:84.5×90.5×54.5cm