Замрзнувач хоризонтален FUEGO FGTF7 150W • MILD
, ,

Замрзнувач хоризонтален FUEGO FGTF7 150W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93260

Хоризонтален замрзнувач
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:145L
Жичана корпа:1
Димензии:84x71x55cm

12.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Хоризонтален замрзнувач
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:145L
Жичана корпа:1
Димензии:84x71x55cm