Замрзнувач хоризонтален FUEGO FGHO 290CFMC • MILD
, ,

Замрзнувач хоризонтален FUEGO FGHO 290CFMC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017061

Хоризонтален замрзнувач
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:287L
Ниво на бучава:42dB
Капацитет на замрзнување:18kg/24h
Димензии:84,5х108,9х61

15.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Хоризонтален замрзнувач
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:287L
Ниво на бучава:42dB
Капацитет на замрзнување:18kg/24h
Димензии:84,5х108,9х61