Замрзнувач хоризонтален FUEGO FGHO 251 CFMC • MILD
, ,

Замрзнувач хоризонтален FUEGO FGHO 251 CFMC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016442

Хоризонтален замрзнувач
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:251L
Жичана корпа:1
Ниво на бучава:42dB
Потрошувачка на енергија:311kWh/year
Димензии:85х95,5х62,5

14.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Хоризонтален замрзнувач
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:251L
Жичана корпа:1
Ниво на бучава:42dB
Потрошувачка на енергија:311kWh/year
Димензии:85х95,5х62,5