Замрзнувач вертикален FUEGO RFFGHOUF 143SW • MILD
, ,

Замрзнувач вертикален FUEGO RFFGHOUF 143SW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017107

Енергетска класа:A
Нето капацитет:168L
Потрошувачка на енергија годишно:238kWh
Ниво на бучава:40dB
Димензии:142.5×54.5×57.5cm

13.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Вертикален замрзнувач
Реверзибилна врата
Енергетска класа:A
Нето капацитет:168L
Број на фиоки:5
Дневен капацитет на замрзнување:7.8/24kg
Потрошувачка на енергија годишно:238kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0,58kWh
Автономија:14H
Ниво на бучава:40dB
Димензии:142.5×54.5×57.5cm