Електрчен шпорет GORENJE GE5A21WH • MILD
, ,

Електрчен шпорет GORENJE GE5A21WH

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015932

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 68 l

17.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 68 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
HomeMade облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала
рингла лево напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW, десно напред:
Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, лево назад: Нормална рингла 14.5 cm,
1 kW, десно назад: Ø 18 cm, 1.5 kW
Конвенционална рерна – 68 l
Начини на загревање:
Осветлување на рерната: Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,8 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,6 × 95,2 × 71,8 cm
Нето тежина на апаратот: 38,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 41,7 kg
Приклучна моќ: 8.300 W