Електрчен шпорет FUEGO FGFSF6040W • MILD
, ,

Електрчен шпорет FUEGO FGFSF6040W

Достапност:

Продадено


Шифра: 1004007

Шпорет
4 рингли
3 функции на рерната
Механички контроли
Вентилатор
Капацитет на рерната:56L
1 тава + 1 решетка
Димензии:85х60х58cm

11.999,00 ден

Продадено

Спореди

Шпорет
4 рингли
3 функции на рерната
Механички контроли
Вентилатор
Капацитет на рерната:56L
1 тава + 1 решетка
Димензии:85х60х58cm