Електрично ѓезве ST TCM-800AHS • MILD
, , , ,

Електрично ѓезве ST TCM-800AHS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014688

ST TCM-800AHS
Superior Technology
Електрично ѓезве за турско кафе
Инокс
800W моќност
0.6л капацитет
прекинувач за вклучување
индиктор за вклучено/исклучено

1.399,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST TCM-800AHS
Superior Technology
Електрично ѓезве за турско кафе
Инокс
800W моќност
0.6л капацитет
прекинувач за вклучување
индиктор за вклучено/исклучено