Електрично решо ST EHS-2000N • MILD
, , , ,

Електрично решо ST EHS-2000N

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91749

ST EHS-2000N
Superior Technology
Електрично решо со 2 рингли
бела боја
1000W+1000W
регулационен термостат
1м должина на кабел
15.5цм дијаметар на ринглите
заштита од прегревање.

1.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST EHS-2000N
Superior Technology
Електрично решо со 2 рингли
бела боја
1000W+1000W
регулационен термостат
1м должина на кабел
15.5цм дијаметар на ринглите
заштита од прегревање