Електрично гезве GORENJE TCM 330 B • MILD
, , , ,

Електрично гезве GORENJE TCM 330 B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92619

Gorenje TCM 330 B
Готвач за турско кафе
Црна боја
Запремнина 0
33 л
Моќност на загревање 800W
Метално куќиште
Автоматско исклучување
индикатор за вода
Филтер на одлив

1.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje TCM 330 B
Готвач за турско кафе
Црна боја
Запремнина 0
33 л
Моќност на загревање 800W
Метално куќиште
Автоматско исклучување
индикатор за вода
Филтер на одлив