Вградена рерна GORENJE BOS 67371 CLI • MILD
, ,

Вградена рерна GORENJE BOS 67371 CLI

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012619

Електрична рерна · BOS67371CLI
Начин на поставување: Вграден, Ширина: 595 mm, Висина: 595 mm, Енергетска класа: A, Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј

22.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Вратата на рерната има двојно застаклување со рефлектирачки стакла. Затоа, надворешната страна на вратата на рерната е секогаш ладна. Безбедните и енергетски ефикасни врати овозможуваат рерната да постигне енергетска класа А-20%. Внатрешноста нема жлебови или рабови, што овозможува лесно чистење.
Брзо загревање (FastPreheat)
Начини на загревање
Горен и долен грејач со вентилатор
Начини на загревање
Голем инфра грејач со вентилатор
Начини на загревање
Печење на топол воздух (AirFry)
Начини на загревање
Кружен грејач со пареа
Начини на загревање
Долен и горен грејач со пареа
Начини на загревање
Голем инфра грејач
Начини на загревање
GentleBake
Начини на загревање
Функција за пица
Начини на загревање
Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
Начини на загревање
Одмрзнување (Defrost)
Начини на загревање
Чистење со AquaClean функција
Начини на загревање
Oven light