Електрична машина за мелење месо BOSCH MFW 2500W • MILD
-15%
, , , ,

Електрична машина за мелење месо BOSCH MFW 2500W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014701

Потрошувачка на енергија: 350 W
Брзина на мелење 1,7 kg/min
Број на макари: 1
Додаток за мелница за месо, голем. 5

6.399,00 ден 7.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Мелница за месо

Дизајн на производот: бела боја

Потрошувачка на енергија: 350 W
Брзина на мелење 1,7 kg/min
Број на макари: 1
Додаток за мелница за месо, голем. 5
Прилог: фино мелење

Безбедност
Заштита од преоптоварување
Висока стабилност благодарение на гумените стапала

Додатоци: Голема цедалка. 3,8 мм

Димензии на производот:
Тежина: 2.811 кг
Висина: 28,50 см
Ширина: 17,00 см