Електричен шпорет GORENJE GEC6A11WG • MILD
, ,

Електричен шпорет GORENJE GEC6A11WG

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014428

Eнергетска класа:А
Капацитет на рерната:65L

22.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тип на апарат
Електричен шпорет
Линија
Essential линија
Енергетска класа
A
Боја
Бела
Тип на плоча
Стаклокерамичка плоча
Материјал на управувачката плоча
Лакиран метал
Врата
Стаклена контролна плоча
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Не
Матерјал на внатрешноста на рерната
SilverMatte
Шарка на вратата
Класична шарка на вратата
Иновативен внатрешен изглед на рерната дизајниран според традиционалните фурни на дрва (HomeMade облик)
Да
Ефикасност
Употреблив волумен на рерната
65 l
Тип на рерната
Конвенционална
Максимална површина на тавата за печење
1316 cm²
Управување
Облик на копчињата
Ергономски копчиња
Направа за палење на плин
Не
Површина за готвење
Зона за готвење напред лево
Highlight стандард
Ø лево напред (mm)
210
Моќност на зоната за готвење лево напред
2100 W
Зона за готвење десно напред
Highlight стандард
Ø десно напред (mm)
145
Моќност на зоната за готвење десно напред
1200 W
Зона за готвење лево назад
Highlight стандард
Ø лево назад (mm)
145
Моќност на зоната за готвење лево назад
1200 W
Зона за готвење десно назад
Highlight стандард
Ø десно назад (mm)
180
Моќност на зоната за готвење десно назад
1700 W
Начини на загревање
Начини на загревање
Долен и горен грејач
Начини на загревање
Долен грејач
Начини на загревање
Горен грејач
Начини на загревање
Чистење со AquaClean функција
Карактеристики
Осветлување на рерната
Назад
Рамна површина на вратата од рерната
Не
Горен грејач
Не
Опрема
Водилки за тави
Водилки на извлекување
Скара со мотор
Не
Плехови
Длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1 pcs
Филтер за маснотии
Не
Сигурност
Врата
Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор
Температура на вратата на рерната
Compact Door
Сигнализација на преостаната топлина
Да
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Да
Технички податоци
Потрошувачка на енергија
0.78 kWh
Приклучна моќ
8.4 kW
Ширина
600 mm
Висина
850 mm
Длабочина
600 mm
Ширина на спакуван производ
676 mm
Висина на спакуван производ
960 mm
Длабочина на спакуван производ
719 mm
Бруто тежина на апаратот
45.3 kg
Нето тежина на апаратот
40.3 kg
Приклучна моќ
220-240 V