Електричен шпорет вграден FUEGO FGB-54X • MILD
, ,

Електричен шпорет вграден FUEGO FGB-54X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015736

Вграден шпорет
Мултифункционална
Плоча:Vitro Ceramic 4 Radian (2*140/2*180 mm)
Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:56L
Пица функција
6 функции на рерната
Вентилатор
Турбо функција за брзо загревање
Димензии:60x60x57cm

18.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Вграден шпорет
Мултифункционална
Плоча:Vitro Ceramic 4 Radian (2*140/2*180 mm)
Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:56L
Пица функција
6 функции на рерната
Вентилатор
Турбо функција за брзо загревање
Димензии:60x60x57cm