Држач за тв XT05 • MILD
,

Држач за тв XT05

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017196

Тип на држач: Фиксен со наклон
Погоден за повеќето 25″ – 60″ телевизори
Максимум VESA (позиција на 4 дупки за монтирање на ТВ): 400x400mm
Материјал: Ладно валан челик
Максимална тежина: 30 кг.
Боја: Црна

1.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тип на држач: Фиксен со наклон
Погоден за повеќето 25″ – 60″ телевизори
Максимум VESA (позиција на 4 дупки за монтирање на ТВ): 400x400mm
Материјал: Ладно валан челик
Максимална тежина: 30 кг.
Боја: Црна