Држач за ТВ XF05 • MILD
, ,

Држач за ТВ XF05

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93345

Тип на држач: Фиксен
Погоден за повеќето 32″ – 75″ телевизори
Максимум VESA: 600 x 400 mm
Максимална тежина: 40 кг.
Материјал: Ладно валан челик
Боја: Црна

1.190,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тип на држач: Фиксен
Погоден за повеќето 32″ – 75″ телевизори
Максимум VESA: 600 x 400 mm
Максимална тежина: 40 кг.
Материјал: Ладно валан челик
Боја: Црна