Држач за ТВ XA2004 • MILD
, ,

Држач за ТВ XA2004

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93344

Тип на држач: Подвижен
Погоден за повеќето 25″ – 60″ телевизори
Максимум VESA: 400 x 400 mm
Растојание од ѕид: 50 – 550 mm
Максимална тежина: 30 кг.
Материјал: Ладно валан челик
Боја: Црна

1.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тип на држач: Подвижен
Погоден за повеќето 25″ – 60″ телевизори
Максимум VESA: 400 x 400 mm
Растојание од ѕид: 50 – 550 mm
Максимална тежина: 30 кг.
Материјал: Ладно валан челик
Боја: Црна