Депилатор PHILIPS LUMEA BRI 921/00 • MILD
, ,

Депилатор PHILIPS LUMEA BRI 921/00

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93791
 • Специјален додаток Satin Compact pen
 • тример5 Нагодувања за интензитет
 • Додатоци 2: Tело, Лице
 • Stamp and FlashSlide and Flash
 • 250.000 блесоци

23.999,00 ден

На Залиха!

Спореди
 • Специјален додаток Satin Compact pen
 • тример5 Нагодувања за интензитет
 • Додатоци 2: Tело, Лице
 • Stamp and FlashSlide and Flash
 • 250.000 блесоци
 • Депилатор за трајна депилација
 • Специјален додаток Satin Compact pen тример
 • Skin Tone sensor-го спречува импулсот ако тонот на кожата е премногу темен
 • Додатоци 2: Tело, Лице
 • 5 Нагодувања за интензитет на светлината
 • Stamp and Flash
 • Slide and Flash-движење со лизгање за поудобно аплицирање
 • Aвтоматка препорачана поставка врз основа на вашата боја на кожа
 • 250.000 блесоци – доволно за до 20 години употреба
 • Интегриран безбедносен систем за спречување на случајно блеснување
 • Со кабел